10 produse de baza pentru curatenie impecabila

Va prezentam 10 produse importante pentru curatenie impecabila, ce pot fi cumparate din orice supermarket.

  1. Detergent pentru vase – obligatoriu in orice casa

Bucataria este locul in care intampinam des probleme atunci cand intervenim pentru curatenie la clientii nostri din Bucuresti sau Ilfov, astfel ca am decis sa prezentam mai multe produse pe care le folosim si pe care le recomandam tuturor. Un lucru important de precizat este faptul ca buretele de spalat vase contine multe bacterii (lucru demonstrat de cercetatori) astfel ca va recomandam sa schimbati mai des buretele . Pentru vase, recomandam Fairy, un detergent care actioneaza bine si face minuni. Pentru aragaz sau cuptor recomandam Cif, Rivex sau Sano Forte. Pentru chiuveta sau alte locuri unde poate sa apara calcar sau chiar depuneri de rugina, recomandam Cillit Bang sau Cif, produse care functioneaza perfect. Mr.Proper, Rivex  sau Ajax sunt perfecte pentru curatenie gresiei si a faiantei din bucatarie sau baie.

  1. Produse de curatenie pentru baie

Pentru calcar puteti folosi aceleasi produse pe care le-am recomandat mai sus. Datorita umezelii, in baie pot exista urme de mucegai. Pentru indepartarea lui recomandam Savo. Dezinfectarea toaletei poate fi facuta cu Bref, Cillit Bang sau Domestos Extended Power (un produs nou care actioneaza perfect si elimina microbe, baterii, ciuperci, spori sau virusuri). Mare atentie la cum spalati capacul wc-ului, acolo fiind un numar extrem de mare de bacterii periculoase pentru sanatatea noastra.

  1. Produse de curatenie pentru camera

Pentru curatearea covorului va recomandam Vanish, Sano Carpet, Rivex sau Biocarpet. (covoarele sunt mai greu de curatat, asadar va recomandam sa apelati la o spalatorie de covoare specializata care o sa va aduca covoarele in stadiul initial, cel din fabrica).

Spray odorizant – Glade, Air Wick sunt doua produse care dau prospetime unei camera.

Pentru parchet, folositi Pronto, Rivex sau Bref.

Pe piata apar tot mai multe solutii profesionale, recomandarea noastra fiind aceea de a nu cumpara cele mai ieftine solutii insa nici cele mai scumpe, deoarece o treaba se poate duce la bun sfarsit daca exista ambitie si putere de munca. Daca doriti sa scapati de treaba, ne puteti contacta si vom ajunge rapid la dumneavoastra.