Clientii din Bucuresti abonati la servicii de curatenie

Pentru clientii din Bucuresti care au nevoie de servicii de curatenie putem sa realizam abonamente atractive, astfel incat costul sa fie unul minim. De cele mai multe ori avem clienti abonati din sectorul spatii comerciale sau birouri, insa exista si persoane fizice care au nevoie de noi frecvent pentru curatenie, in special cei care detin vile mari, greu de intretinut.

Suntem flexibili, avem o echipa mare si serioasa!

In primul rand, noi avem mare grija ce oameni angajam, facem selectia cu mare atentie iar apoi ne ocupam frecvent de instruire, astfel incat sa avem parte numai de recomandari. Ne adaptam la fiecare client si tinem cont de toate cerintele.

Folosim produse de calitate si curatam canapele sau mochete

Dupa cum spuneam mai sus, oferim servicii complexe si nu ne abatem de la calitate. Economia de solutii folosite poate insemna un rezultat slab, iar noi cu siguranta nu ne dorim acest lucru. Tinem cont de parerile dumneavoastra, asadar, in cazul in care ati fost nemultumiti sau ati intampinat vreo problema cu oamenii nostri, va rugam sa ne sesizati acest lucru, astfel incat sa analizam impreuna incidentul si sa luam masurile potrivite. Deoarece avem foarte multi angajati, este greu sa controlam absolut orice se intampla pe teren, desi avem intotdeauna un sef de echipa ce are rolul de a gestiona si controla interventiile in domeniul curateniei.

In final, dorim sa va multumim pentru increderea oferita si speram ca v-am convins sau cel putin sa ne dati ocazia sa o facem. Avem acoperire si in Ilfov! Ne puteti suna pentru curatenie generala, curatenie de intretinere, dupa constructor sau industriala, dar si spalat covoare, curatare mocheta sau spalat canapele.