Curatarea canapelelor

Murdaria si petele aparute pe canapele va dau batai de cap? Ei bine, acest lucru nu va mai fi o problema pentru ca firma de curatenie Premier cleaning este prezenta si in Bucuresti, oferim servicii complexe, inclusiv de curatare canapele

Canapelele sunt unele dintre cele mai importante piese de mobilier, care ofera locuintei dvs un nou design si un aspect inovativ, dar care provoaca, din nefericire, si multe probleme. Cea mai grava problema este murdarirea acestora.

Fie ca sunt confectionate din materiale textile si fibre sintetice sau sunt acoperite cu piele sau polyester, acestea se murdaresc foarte repede. Cu siguranta ati incercat sa eliminati petele de mancare lasate de copii, petele de ulei sau praful cu o multime de solutii sau cu “trucuri rapide” pe care le-ati gasit pe internet, cum ar fi alcool sanitar sau etilic pentru materialele textile sau chiar si otetul, metoda “traditionala de la bunica”. Ati observant insa, ca acestea nu au avut nici un efect iar dvs ati pierdut timp pretios incercand sa scoateti toate petele aparute pe canapeaua preferata. Iata ca echipa noastra de curatenie va vine in ajutor, oferindu-va serviciul de curatare a canapelelor. Datorita solutiilor profesionale pe care le folosim si aparatelor speciale, canapeaua dvs va arata ca noua, materialul din care este confectionata fiind atent curatata pentru a nu se deteriora. Nu numai ca petele vor fi complet elimintate printr-un intreg proces de curatare, dar acestea vor fi si dezinfectate, praful va disparea iar dvs va veti putea bucura de aerul proaspat si curat din casa!

Asadar, daca vreti sa aveti o canapea curata trebuie sa ii chemati periodic pe cei care sunt experti in curatarea canapelelor, de cel putin 2 ori pe an. Dupa ce echipa de curatenie v-a redat culoarea vie a canapelei si mirosul proaspat, trebuie ca dvs sa pastrati aceasta curatenie imbracand canapeaua in huse. Astfel, curatenia si mirosul canapelei va rezista mai mult iar dvs veti dobandi mai mult timp si energie pentru a face ceea ce va place!