Dupa cati ani trebuie schimbata mocheta ?

Intervenim des la clientii nostri pentru curatenie sau spalare mocheta, iar de foarte multe ori am constatat ca solutiile folosite pentru curatare au fost fie de slaba calitate, fie au deteriorat materialul. De obicei, o mocheta ar trebui schimbata la maxim 5 ani, deoarece uzura este evidenta. Recomandam sa aveti grija cu ce firma colaborati pentru aceste servicii, iar daca aveti un animal de companie care lasa foarte mult par sau microbi, in cazul asta s-ar putea sa fiti nevoiti sa o schimbati chiar si la 3 ani.

Atentie de unde cumparati si ce cumparati

Pe piata exista multe materiale de slaba calitate, astfel ca multi clienti s-au plans ca au avut probleme chiar dupa cateva luni. De cele mai multe ori, la fel ca in orice alt domeniu, produsele ieftine nu pot fi foarte bune. In prezent exista o piata importanta si magazine online unde puteti gasi machete de calitate la cel mai bun pret.

In cazul in care aveti nevoie de serviciile noastre, ne puteti suna la numarul afisat sau ne puteti scrie pe adresa de email. Lucram cu clienti din Bucuresti sau Ilfov si oferim calitate la un pret accesibil. Suntem prezenti si pe pagina de Facebook, acolo unde postam diferite informatii din acest domeniu sau oferte active. Multumim pentru interes si speram sa faceti parte din portofoliul nostrum de clienti fericiti.