Se apropie Sarbatorile, uita de spalat covoarele!

Sarbatorile de iarna, covoare curate, fara pic de efort!

In preajma sarbatorilor esti ocupat cu curatenia de Craciun. Toata casa trebuie sa arate impecabil pentru sosirea mult asteptata a Mosului. Esti ocupat de prepararea mancarurilor traditionale ce necesita timp si daruire, cozonacul si sarmalele ce au nevoie de toata atentia si de cumparaturile aferente in cautarea darurilor perfecte pentru cei dragi.

Totul trebuie sa arate perfect, inclusive covoarele.  Nu prea ai timp sa speli covoare atunci cand esti in goana dupa cadouri. Cand cureti covoarele ai nevoie de foarte mult loc (daca locuiti la bloc acesta este un mare impediment), multa apa, detergent si de timp liber.  Se produce foarte mult deranj si inconfort, deoarece este nevoie de putere si enrgie in spalarea covoarelor. Sa nu mai punem la socoteala toata murdaria si timpul pierdut.

In aceasta perioada suntem foarte aglomerati si incercam sa facem fata tuturor comenzilor prin suplimentarea numarului de angajati. De fiecare data, inainte de Sarbatori, avem cereri din partea bucurestenilor ce au nevoie de serviciile noastre. In cazul in care nu ati colaborat inca cu noi, ne puteti da ocazia de a va demonstra ca suntem buni in ce facem si ca raportul calitate-pret este in favoarea clientului. De-a lungul timpului ne-am concentrat pe dezvoltarea companiei si marirea portofoliului de clienti (persoane fizice sau juridice), astfel ca acum ne putem mandri cu faptul ca suntem unii dintre cei mai importanti prestatori de servicii din capitala (in domeniul in care activam).

Cea mai buna alegere atunci cand ai nevoie de curatenie sau spalat covoare? Raspunsul suntem noi. Curatam covoarele prin metode ce reinnoiesc culorile, aducandu-le la stadiul de produs nou intr-un timp scurt si la un pret accesibil tuturor potentialilor clienti. Uita de grija curatarii covoarelor.

Recomandare: covoare curate, inainte sa impodobiti casa de Craciun!