august 4, 2017

Spalare canapele in Bucuresti

Canapeaua a fost dintotdeauna o piesa de mobilier indispensabila care ofera un design interior cu totul deosebit, fiind utilizata atat in apartamente cat si in spatiile comerciale, birouri. Designerii au creat numeroase modele de canapele, viu colorate care atrag atentia oricarui musafir si care ofera un aer proaspat intregii locuinte.

Prezente, asadar, peste tot, canapelele atrag dupa ele si cateva dezavantaje. Cel mai mare dezavantaj este faptul ca acestea se murdaresc foarte repede. Copiii si animalele de companie pot murdari foarte repede tapiteriile, insa si praful sau fumul de tigara pot constitui adevarate mizerii. Firma noastra de curatenie Premier cleaning se ocupa cu spalarea profesionala a canapelelor dvs, folosind cele mai profesionale solutii de pe intreaga piata si avand o echipa de profesionisti care au ca scop redarea tapiteriei perfecte.

Folosim cele mai bune metode pentru spalarea canapelelor dvs, inclusiv  metoda „injectie-extractie”, astfel ca petele de murdarie, de praf, de ulei, amprentele celor mici sau labbutele animalelor dvs vor disparea complet iar canapeaua dvs ca capata un miros placut, aceasta va fi si dezinfectata iar aerul se va reimprospata! Veti simti o adevarata placere sa va asezati pe o canapea proaspat spalata, dezinfectata a carei tapiterie nu a fost stricata. Nu ezitati sa apelati, asadar, la o echipa profesionala pentru a va asigura de rezultatele ireprosabile in ceea ce priveste spalarea canapelelor. Premier cleaning este firma ideala!