Spalare si curatare canapele in Bucuresti

Parul de pisica este cel mai agresiv alergen respirator, cateva fire de par lipite de haine putand duce la o criza alergica.  Parul de pisica poate fi contaminat cu paraziti ce pot duce la chist hidatic sau alte boli ce pot pune in pericol sanatatea omului, mai ales a copiilor care nu au o imunitate foarte buna. Acest par este regasit mai ales pe canapele, astfel ca recomandam sa apelati mai des la servicii de curatare canapele, spalare canapele sau mocheta, locuri unde de obicei observam multe fire de par. Cei care au animale de companie stiu problema aceasta, desi exista multe mituri cum ca firul de par ingerat se poate lipi de gat sau de plamani, ducand la complicatii grave.

Apelati la serviciile noastre profesionale de curatenie canapele sau orice alt spatiu

Firma noastra „Premiercleaning” ofera servicii profesionale de curatenie civila sau industriala, suntem o firma orientata catre client, folosim doar produse de calitate ce elimina chiar si cele mai dificile pete. Actionam in orice sector din Bucuresti sau in Ilfov, avem capacitatea de a oferi pachete accesibile pentru spatiile comerciale. In cazul in care doriti o oferta personalizata, ne puteti contacta la numarul afisat sau pe email.

Multumim pentru interes si va recomandam inca odata sa aveti mare grija cu spatiile in care locuiti, mai ales daca aveti animale de companie.