Curatare si spalare covoare in Bucuresti

Acasa / Curatare si spalare covoare
spalare covoare, curatare covoare

Servicii Curatare si Spalare Covoare la domiciliu Bucuresti

Daca dorim sa curatam covoare sau canapele este mai usor sa apelam la o firma de specialitate. Daca nu aveti incredere sa dati pe mana altora obiectele dumneavoastra, puteti apela la o firma care se deplaseaza la domiciliu si exercita curatarea covoarelor la adresa data de voi.

Sunt situatii in care covorul are dimensiuni mari sau sunt vechi ceea ce ingreuneaza procesul de mutare si spalare al acestuia. O problema se poate intampina si in cazul mochetelor din sediile firmelor voastre. Acestea nu pot fi scoase intrucat unele sunt lipite si altele sunt foarte mari. Iar activitatile voastre nu pot fi oprite pentru cateva ore pentru a scoate covoarele sau mochetele si pentru a le curata, spala si usca.

Servicii Profesionale Curatare Covoare

Firma Premier Cleaning va ofera serviciul curatare covoare acasa, serviciu executat de o echipa profesionista, folosind utilaje profesionale. Nu va oferim doar acest serviciu, va punem la dispozitie o gama variata de servicii care sa raspunda necesitatilor voastre. Asadar, apeland la Premier Cleaning, puteti beneficia si de urmatoarele servicii: curatare canapele si fotolii, curatare mocheta la domiciliu sau birou in Bucuresti si Ilfov.

Fie ca sunteti persoana fizica sau juridica, noi va stam la dispozitie cu o echipa profesionista, mereu gata de orice provocare. Petele nu ne sperie si vom avea grija sa fie indepartate de pe covoarele sau mochetele voastre. Aproximativ 90-95% din pete vor disparea sau vor deveni foarte usor vizibile. Sunt pete care, din pacate, nu mai pot fi inlaturate.

Pentru a scapa de grija curateniei si de curatarea covoarelor, mochetelor, cea mai utila metoda este sa apelati la Premier Cleaning, care se va deplasa la domiciliul dvs., usurandu-va astfel munca. Si nu doar atat. Echipa noastra va avea grija ca mocheta si covorul tau sa recapete aspectul initial si petele sa fie eliminate in totalitate. Vom avea grija ca solutiile folosite sa nu duca la decolorare, iar utilajele pe care le punem la dispozitie vor face ca procesul de curatare covoare acasa sa fie unul usor. Vom repsecta programul vostru de lucru si vom stabili de comun acord intervalul orar la care sa ne deplasam la domiciliul sau sediul dumneavoastra. Petele de pe covoare si curatenia nu mai trebuie sa constituie o problema pentru voi.

Spalare covoare in Bucuresti si Ilfov

Firma Premier Cleaning va ofera servicii profesionale de spalare covoare la domiciliu, utilizand metode moderne pentru a face acest lucru, si anume: detergent lichid special pentru o curatenie in profunzime a covoarelor, solutii speciale pentru indepartarea petelor, deprafuitor. Prin serviciul de spalare covoare acasa, cu ajutorul unor metode moderne de curatare, spalare si uscare, covorul vostru va recapata aspectul nou si curat pe care il avea la momentul achizitionarii. Majoritatea petelor vor fi indepartate folosind detergenti si solutii de cea mai buna calitate. Pentru ca ne dorim sa avem cele mai bune rezultate, ne axam si utilizam echipamente noi si moderne. Marimea covorului nu ne sperie si ne vom ocupa de fiecare coltisor unde petele si-au facut aparitia. Echipa noastra a fost atent instruita pentru a gestiona si pentru a se ocupa atent de fiecare pata de pe covor.

Raportul calitate-pret se va reflecta in serviciile pe care vi le oferim. Prin metodele folosite si cu ajutorul solutiilor si detergentilor utilizati, petele vor fi indepartate iar suprafetele curatate vor straluci. Principiile dupa care ne ghidam sunt simple si se orienteaza spre satisfacerea necesitatilor clientilor si spre oferirea unor servicii de calitate. Astfel, Premier Cleaning s-a orientat catre profesionalism si calitate, promptitudine si eficienta, standarde inalte si servicii impecabile.

Spalarea covoarelor nu va mai fi in grija voastra. De acum incolo noi ne vom ocupa de acest lucru si vom avea grija ca acesta sa fie impecabil la finalizarea procesului de curatare. Stim ca acest lucru il poti face si tu, insa unele pete sunt greu de indepartat si persistand asupra lor acestea se pot extinde. O alta problema este si greutatea covorului care este un obiect dificil de manevrat mai ales cand este imbibat cu apa.

Astfel, pentru ca aspectul covorului sa fie mereu nou si pentru a va bucura cat mai mult de culorile acestuia, este recomandata periodic o spalare a covorului. Iar pentru acest lucru, firma Premier Cleaning este aici si va sta la dispozitie. Nu trebuie decat sa ne contactati si sa ne oferiti detaliile cu privire la doleantele pe care le aveti, si noi ne vom ocupa de ele. Lasati totul in grija noastra.