Curatare canapele si fotolii material textil

Acasa / Curatare canapele si fotolii
Curatare canapele Bucuresti

Pentru curatarea canapelei, saltelei si a fotoliilor, intotdeauna este recomandat sa apelezi la o firma de curatenie. De ce? Motive sunt suficiente si ti le vom prezenta pe scurt in randurile urmatoare:

  • in primul rand, o curatare in profunzime a tapiteriei niciodata nu se poate realiza fara un echipament profesional adecvat;
  • in al doilea rand, canapelele, salteaua si fotoliile sunt o sursa inepuizabila de praf si impuritati. Chiar vrei sa imprastii toate aceste reziduuri in aerul din locuinta sau din birou si sa declansezi afectiuni respiratorii complicate?
  • in al treilea rand, apa pe care o folosesti pentru spalare canapele, saltele si fotolii ramane impregnata in tesatura si poate duce la aparitia mirosului neplacut sau, mai grav, la formarea mucegaiului - un real pericol pentru sanatatea tuturor.

Premier Cleaning - cea mai potrivita alegere

Firma de curatenie Premier Cleaning iti ofera servicii profesionale de curatare canapele Bucuresti, atat la domiciliu, cat si la birou. Beneficiile pe care le obtii daca alegi sa lucrezi cu noi sunt incontestabile.Este bine sa stii ca pentru spalare canapea acasa, dar si pentru spalare scaune la birou folosim solutii profesionale Karcher, adaptate materialor textile. Rezultatele sunt intotdeauna exceptionale, intrucat aceste solutii ataca doar murdaria si impuritatile, lasand in urma canapele ca noi. Mirosurile urate vor fi indepartare cu succes, dar in acelasi timp canapelele si fotoliile isi vor redobandi culorile vibrante si proaspete.

Curatare canapele Bucuresti Un alt avantaj major pe care il obtii daca alegi sa lucrezi cu noi este acela ca murdaria va fi eliminata din profunzime, nu doar de la suprafata. Pentru curatarea canapelei folosim un echipament de ultima generatie, care aspira praful adanc inradacinat in tesatura, apoi introduce un amestec de apa si detergent activ. Odata ce murdaria este dizolvata, ea este din nou aspirata, rezultand astfel o spalare canapea foarte eficienta si profunda.

Metoda de injectie - extractie pe care o folosim pentru spalare canapele si fotolii sau scaune din material textil da rezultate optime si este cea mai moderna si mai sigura tehnica din domeniu. In general, prin metodele, echipamentele si detergentii nostri pentru curatarea tapiteriilor putem inlatura 99% dintre pete, insa trebuie sa stii ca sunt mai multe criterii care influenteaza succesul, cum ar fi substanta care a provocat murdaria, vechimea petei etc.

Contacteaza-ne acum pentru a obtine mai multe detalii despre felul in care se desfasoara procesul de curatare, dar si pentru a obtine o oferta personalizata. Echipa noastra iti vine in ajutor cu sfaturi practice si te asigura ca vei obtine rezultate incantatoare si de lunga durata.