Servicii Curatare si Spalare Mocheta

Acasa / Curatare mocheta
Curatare mocheta Bucuresti

Curatare Mocheta Bucuresti

Mocheta este o investitie importanta pe care o faci pentru designul modern al locuintei sau al biroului. Pe cat este de practica si de estetica, pe atat este de pretentioasa la spalare. Inaintea si in timpul preocesului de curatare mocheta sunt multe detalii de care trebuie sa tii cont, daca vrei sa nu distrugi fibrele si sa deteriorezi aspectul produsului.

Firma de curatenie Premier Cleaning iti ofera servicii profesionale de curatare si spalare mocheta lipita in Bucuresti, in urma carora obtii rezultate uimitoare. Mocheta ta va avea din nou culori vii si vesele, fibrele vor fi din nou pufoase si pregatite sa infrunte traficul, iar efectele vor fi de lunga durata.

Servicii Profesionale Curatare Mocheta

Echipa noastra de specialisti este pregatita sa-ti ofere servicii impecabile de spalare mocheta si curatare mocheta Bucuresti. Gandeste-te ca exista mochete din fibre naturale si mochete din fibre sintetice. Fiecare tip de tesatura necesita o atentie deosebita in timpul procesului de curatare si spalare, pentru a preveni deteriorarea si desirarea fibrelor. Acasa, de unul singur, risti sa produci pagube insemnate sau chiar sa strici definitiv frumusetea si eleganta mochetei.

In acelasi timp, exista diferente mai mici sau mai mari intre mocheta clasica de casa, cea din camera copilului sau cea pentru spatii cu trafic intens. Daca nu stii sa faci diferenta intre ele, din nou risti sa deteriorezi fibrele mochetei. Echipa Premier Cleaning stie exact de ce are nevoie mocheta ta, astfel ca aceasta va fi tratata, curatata si spalata corespunzator, in functie de caracteristicile ei.

Procesul este mecanizat si se realizeaza cu monodisc si prin tehnica de injectie-extractie. Echipamentele performante pe care le folosim sunt produse de branduri de top, cum ar fi Karcher, Taski si Nilfisk, astfel ca ai certitudinea unui rezultat desavarsit, in cel mai scurt timp posibil.

Este important sa stii ca pentru acest tip de spalat mochete si curatare in profunzime, folosim apa si detergent activ, adica un duo imbatabil in fata murdariei persistente. In cazul in care sub mocheta exista pardoseala din lemn natural sau parchet, vom folosi spuma uscata. Aceasta solutie este foarte eficienta atat pentru indepartarea murdariei, cat si pentru protejarea pardoselii. Pentru indepartea gumelor uscate si lipite de mocheta folosim spray special care le ingheata pentru a se desprinde mai usor. Petele de cafea, sucuri, etc le scoatem aproape in totalitate cu ajutorul unui spray special anti pata.

Prin metoda de injectie-extractie folosita in timpul procesului de curatare mocheta Bucuresti, apa va fi eliminata aproape in totalitate, astfel ca mocheta se va usca rapid. Prin comparatie, daca speli mocheta fara o aparatura profesionala, apa poate stagna in tesatura, ceea ce duce la aparitia mirosului neplacut, la cresterea gradului de umezeala si chiar la formarea mucegaiului.

Nu-ti pune sanatatea in pericol! Contacteaza-ne acum pentru o oferta personalizata si scapa de stres. Cand vii acasa, mocheta ta va arata uimitor, culorile vor fi din nou incantatoare, iar mirosul din incapere va fi improspatat.