Despre noi

Acasa / Despre noi

Despre noi

Servicii curatenie Bucuresti

Sunt momente in viata cand trebuie sa profiti de timpul tau pentru a-l dedica activitatilor preferate si familiei. Stim cat de greu iti este sa te ocupi de curatenia biroului, asa ca am infiintat firma de curatenie Premier Cleaning pentru a-ti veni in ajutor. Iti oferim servicii ireprosabile, ne facem treaba repede si bine, astfel incat tu sa te bucuri de rezultate exceptionale.

Te intrebi de ce ar trebui sa apelezi la Premier Cleaning? Iata cateva motive:

  • Iti oferim servicii de curatenie cu personal calificat

Echipa nostra de profesionisti poate face fata cu brio oricaror pete si murdarii, fiind atent instruita atat in ceea ce priveste utilizarea detergentilor, cat si in ceea ce priveste manuirea echipamentelor performante. Astfel, prin experienta dobandita pana in prezent, am reusit sa ridicam stacheta si sa devenim un brand in domeniul activitatii noastre. Ai nevoie de curatenie generala si de intretinere la birou? Atunci contacteaza-ne si vom veni sa-ti dam o mana de ajutor.

  • Folosim echipamente performante

Cu produsele din comert si fara sa dispui de echipamente profesionale, este foarte greu sa obtii rezultate perfecte. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca pierzi mult timp si obosesti inutil. Pentru ca ne respectam clientii si pentru ca ne place sa fim cei mai buni in tot ceea ce facem, iti oferim servicii de curatenie Bucuresti la cele mai inalte standarde, conforme cu normele Uniunii Europene in domeniu. Pentru aceasta, firma de curatenie Premier Cleaning foloseste doar solutii profesionale Kiehl, adaptate oricarui tip de suprafete sau materiale. In acelasi timp, folosim echipamente de ultima generatie, marca Taski, Nilfisk si Karcher, pentru ca toata murdaria sa fie indepartata in totalitate.

  • Iti oferim servicii integrate

Gama noastra de servicii de curatenie se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si companiilor si, pentru ca de-a lungul timpului am intampinat tot felul de situatii, am conceput pachete personalizate, adaptate nevoilor si bugetului clientului.

  • curatenie birouri
  • curatare / spalare mocheta
  • curatare / spalare canapele si fotolii

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata nevoilor dvs. va rugam sa ne contactati!

Contact